SEO process, der giver gode resultater

vi forbedrer din online synlighed

SEO Danmark

En SEO rapport bliver brugt til at fortælle om de ændringer der skal til på din hjemmeside, for at blive indekseret højere. Det tilbyder vi dig helt gratis.

Indexet står for 80% af trafikken på Google, det er der du bør stå! Søgemaskineoptimering, er mere end blot højere placeringer. Det er en udvælgelse af de søgeord dine kunder søger på. En høj placering har kun værdi, hvis dine kunder søger på det ordet! Det er en løbende overvågning og rapporter, som giver dig og os, mulighed for at følge den udvikling vores arbejde giver.

Vi er eksperter i SEO

01

Indbring flere kunder

02

Bypass-konkurrence

03

Byg brandbevidsthed

En løbende aktivitet for at sikre at du opnår, og ikke mindst bibeholder de gode placeringer SEO markedet er konkurrence præget og kræver en løbende aktivitet for ikke at blive overhalet indenom af konkurrenterne.Vigtigst af alt skal søgemaskine optimering give ”kunder i butikken”

Forbedre din forretningsrang

Ved hjælp af SEO placeres dit websted højere i søgeresultaterne, når nogen søger efter et bestemt nøgleord eller sætning, der indeholder dit websted. På denne måde vil du ikke kun øge antallet af månedlig trafik, men også forbedre kvaliteten af ​​dine besøgende. Det publikum, der lander på dit websted, vil være mere målrettet end før.

Hvorfor er seo vigtig?

Enkelt sagt, SEO er en proces, der er en del af en digital marketingstrategi, der fokuserer på at optimere et websted for at gøre det mere synligt på søgemaskinens resultatsider (dvs. i Googles søgeresultater) med det mål at føre organisk trafik til webstedet. Organisk trafik ledes til et websted fra klik på disse søgeresultater.

Organisk trafik er naturlig i den forstand, at det tjenes snarere end betalt for, men for at få succes skal du stadig investere meget tid og ressourcer i SEO. Søgemaskiner er blevet bedre til at identificere hensigten med søgeforespørgsler, hvilket gør det endnu vigtigere at vælge de rigtige søgeord til at skabe trafik.

Da der ikke betales for organisk trafik, vil en webside, når en SEO-strategi træder i kraft, og synligheden stiger, se vækst i denne kanal. Mere synlighed = mere trafik = flere potentielle kunder = mere potentiel omsætning.

Men det handler ikke kun om at få ALLE trafik til et websted. Hvis det ikke er trafik af god kvalitet, er der ingen værdi i den. Så betal aldrig nogen, der hævder, at de kan levere tusindvis af besøgende til dit websted natten over!

SEO tager tid, fordi der ikke længere er en nem måde at spille systemet på. Søgemaskinealgoritmer er blevet mere og mere avancerede med vægt på at give brugerne de mest relevante resultater af højeste kvalitet baseret på deres søgeforespørgsel.

Mens SEO begyndte, krævede det kun at fylde en webside med dit valgte søgeord og pege så mange links som muligt til det for at se hurtige resultater, tingene har ændret sig – drastisk. Og implementering af taktik som denne i 2019 vil sandsynligvis gøre langt mere skade end godt på lang sigt.

Uden de rigtige søgeord vil du virkelig kæmpe for at skabe værdifuld trafik til et websted!

Det kan dog være svært at vælge de rigtige søgeord, især hvis din virksomhed opererer i en konkurrencemæssig niche. Derfor er søgeordsforskning så vigtig. Ethvert SEO-bureau, der er værd for sit salt, bruger flere værktøjer til at identificere målnøgleord, vurdere, hvor konkurrencedygtige de er, og komme med forslag til, hvilke sider målsøgeord skal vises på.

Ikke alle nøgleord oprettes ens. Mens et stort volumen, generisk betegnelse som ‘bøger’ kan virke som et godt nøgleord, hvis du sælger bøger, vil det realistisk nok være meget svært at rangere for et nøgleord som det, især når du står op mod e-handelsgiganter som Amazon. ‘Køb bøger online’ har muligvis lavere søgevolumen, men det er langt mere relevant for dit tilbud.

Nu ville “købe bøger online” være et af dine “penge” -betingelser (brugerens søgehensigt er at købe en bog), men overvej hvor mange andre søgninger brugere kan foretage, når de undersøger, hvilken slags bog de vil købe.

Изработка на веб страни - Izrabotka na web strani

vi har den rigtige løsning til dig

Kom i kontakt med os